Organisatie

De N8W8 R'dam is een jonge organisatie die ernaar streeft om in het eerste kwartaal van 2021 officieel als stichting te worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. De medewerkers van de N8W8 werken onbezoldigd en onafhankelijk voor de stad en haar inwoners.

Bestuur

Thys Boer

Initiatiefnemer

Thys is een expert op het gebied van sociale – en culturele waarde van de nacht. Sinds hij in februari 2019 de demonstratie ‘Opstaan voor de Nacht’ organiseerde zet hij zich in voor een bruisend en voor iedereen toegankelijk nachtleven in Rotterdam.

Kaja Piecyk

Onderzoeker

Kaja richt zich bij de N8W8 R'dam op onderzoek naar verschillende aspecten van het nachtleven. Zodoende transformeert zij meningen in standpunten. In het weekend vind je haar op de dansvloer, maar doordeweeks bewandelt ze keurig de gangen van de universiteit.

Linder Purperhart

Medewerker

Linder kent de nacht als zijn broekzak. Zijn uitgebreide netwerk en ervaring met community building zet hij graag in voor de verschillende scenes die het nachtleven vormen.

Tom Westerwoudt

Medewerker

Tom is opgegroeid voor- en achter de bar, in het nachtleven van Rotterdam. Hij heeft van dichtbij meegekregen dat de nacht een essentiële rol speelt in de sociale- en culturele ontwikkeling van de stad en haar bewoners.

Jorrit Postma

Medewerker

De corona-crisis kwam hard aan voor Jorrit; hij verloor hierdoor namelijk liefst twee geweldige banen in deze sector. Daarnaast kan hij tijdelijk niet meer draaien in de DnB-scene, waarin hij al ruim 10 jaar internationaal actief is. Jarenlange ervaring in - en enorme liefde voor het nachtleven motiveren Jorrit om zich in te zetten voor de N8W8 R’dam.

Marije van Horik

Fondsenwerving

Door haar geruime ervaring in het organiseren van evenementen en het maken van culturele programma's weet Marije wat de knelpunten en kansen zijn op deze gebieden. Daarbij biedt haar academische achtergrond inzicht in de theoretische kaders die ten grondslag liggen aan besluitvorming in de sector.

Selim Barraho

Medewerker

Selim zet zich graag in voor counter- en jongerencultuur. Zijn netwerk in de stad activeert hij graag voor een sterkere positie van de nacht.