Organisatie

De N8W8 R'dam is een jonge stichting. De medewerkers van de N8W8 werken (nog) onbezoldigd en onafhankelijk voor de stad en haar inwoners.

Bestuur

Thys Boer

Initiatiefnemer

Thys is een expert op het gebied van de sociale en culturele waarde van de nacht. Hij publiceerde in 2022 de verhalenbundel 'Geen dag zonder nacht'. Thys is naast zijn werk voor de N8W8 ook kerndocent Leisure & Events aan de Willem de Kooning Academie.

Kim Nguyen

Medewerker

Kim is een stedenbouwkundig ontwerper met een focus op de dynamiek en toekomst van de stad in de nacht. Haar liefde voor nachtleven en electronische muziek heeft zich vertaald naar de dj booth, waar je haar in het weekend kan vinden.

Jorrit Postma

Medewerker

De corona-crisis kwam hard aan voor Jorrit; hij verloor hierdoor namelijk liefst twee geweldige banen in deze sector. Daarnaast kan hij tijdelijk niet meer draaien in de DnB-scene, waarin hij al ruim 10 jaar internationaal actief is. Jarenlange ervaring in - en enorme liefde voor het nachtleven motiveren Jorrit om zich in te zetten voor de N8W8 R’dam.

Epifania Queta

Medewerker

Tijdens haar opleiding in Engeland kwam Epifania in aanraking met een beleving van nachtcultuur zoals zij die eerder niet had meegemaakt. Deze intense, enthousiaste en professionele benadering is haar altijd bijgebleven. Sinds ze weer in Nederland woont zet ze zich in verschillende rollen in voor meer waardering voor het lokale nachtleven.

Jermaine Berkhoudt

Medewerker

Je bent vast wel eens op een feest geweest waar Jermaine aan het rappen, hosten of MC'en was. Deze creatieve duizendpoot kent de muziekindustrie van voor én achter de schermen.

Holly Dicker

Medewerker

Holly is een ervaren muziekjournaliste die in alle facetten van het nachtleven heeft gewerkt, van het promoten van festivals tot het werken met platenlabels en bekende artiesten. In de eerste plaats is ze een raver en is hier om te vechten voor ons recht om te feesten!