Organisatie

De N8W8 R'dam is een stichting. De medewerkers van de N8W8 werken onafhankelijk voor de stad, haar inwoners en bedrijven.

Bestuur

Thys Boer

Voorzitter

Thys is een expert op het gebied van de sociale en culturele waarde van de nacht. Hij publiceerde in 2022 de verhalenbundel 'Geen dag zonder nacht'. Thys is naast zijn werk voor de N8W8 ook kerndocent Leisure & Events aan de Willem de Kooning Academie.

Aniek de Rooij

Talentontwikkeling & Subsidies

Aniek heeft een achtergrond in muziekcompositie, marketing in de culturele sector en epidemiologie. Je vindt haar in het nachtleven en de elektronische muziek als componist, live-act en DJ onder de naam Alberta Balsam. Binnen de N8W8 focust ze zich op makers in de nacht en talentontwikkeling.

Kim Nguyen

Locaties & stedelijke ontwikkeling

Kim is een stedenbouwkundig ontwerper met een focus op de dynamiek en toekomst van de stad in de nacht. Haar liefde voor nachtleven en electronische muziek heeft zich vertaald naar de dj booth, waar je haar in het weekend kan vinden.

Epifania Queta

Inclusiviteit & diversiteit

Tijdens haar opleiding in Engeland kwam Epifania in aanraking met een beleving van nachtcultuur zoals zij die eerder niet had meegemaakt. Deze intense, enthousiaste en professionele benadering is haar altijd bijgebleven. Sinds ze weer in Nederland woont zet ze zich in verschillende rollen in voor meer waardering voor het lokale nachtleven.

Yasmin Ben Azouz

Onderzoek & kennisdeling

Nachtcultuur en een klinisch technologische achtergrond lijken misschien geen voor de hand liggende combinatie. Toch zet Yasmin haar kokendhete hart voor de nacht in met een wetenschappelijke blik, om zo het nachtleven in Rotterdam te laten wortelen en opbloeien tot wat ze verdient te zijn.