Organisatie

De N8W8 R'dam is een jonge stichting. De medewerkers van de N8W8 werken nog onbezoldigd en onafhankelijk voor de stad en haar inwoners.

Bestuur

Thys Boer

Initiatiefnemer

Thys is een expert op het gebied van sociale – en culturele waarde van de nacht. Sinds hij in februari 2019 de demonstratie ‘Opstaan voor de Nacht’ organiseerde zet hij zich in voor een bruisend en voor iedereen veilig toegankelijk nachtleven in Rotterdam.

Linder Purperhart

Medewerker

Linder kent de nacht als zijn broekzak. Zijn uitgebreide netwerk en ervaring met community building zet hij graag in voor de verschillende scenes die het nachtleven vormen.

Jermaine Berkhoudt

Medewerker

Je bent vast wel eens op een feest geweest waar Jermaine aan het rappen, hosten of MC'en was. Deze creatieve duizendpoot kent de muziekindustrie van voor én achter de schermen.

Jorrit Postma

Medewerker

De corona-crisis kwam hard aan voor Jorrit; hij verloor hierdoor namelijk liefst twee geweldige banen in deze sector. Daarnaast kan hij tijdelijk niet meer draaien in de DnB-scene, waarin hij al ruim 10 jaar internationaal actief is. Jarenlange ervaring in - en enorme liefde voor het nachtleven motiveren Jorrit om zich in te zetten voor de N8W8 R’dam.

Selim Barraho

Medewerker

Selim zet zich graag in voor counter- en jongerencultuur. Zijn netwerk in de stad activeert hij graag voor een sterkere positie van de nacht.

Holly Dicker

Medewerker

Holly is een ervaren muziekjournaliste die in alle facetten van het nachtleven heeft gewerkt, van het promoten van festivals tot het werken met platenlabels en bekende artiesten. Maar ze is in de eerste plaats een raver en is hier om te vechten voor ons recht om te feesten!