De Nacht Blijft! (Thuis…)

Eind 2020 heeft de N8W8 R’dam in samenwerking met PIP Den Haag de 6-weekse streamcampagne De Nacht Blijft! (Thuis...) gelanceerd.

Thys Boer

Thu Feb 4

Eind 2020 heeft de N8W8 R’dam in samenwerking met PIP Den Haag de 6-weekse streamcampagne De Nacht Blijft! (Thuis…) gelanceerd.

Door iedere woensdag t/m zondag het nachtleven naar de mensen thuis te brengen vroeg de N8W8 R’dam aandacht voor de schrijnende stand van zaken binnen de sector. De COVID-19 crisis zorgde er namelijk voor dat de financiële nood hoog was in het nachtleven en de live-muzieksector, maar ook het gemis van spontane ontmoetingen en het ontdekken en beleven van muziek deed zich flink voelen.

De campagne ging van start op 04 november bij WORM Rotterdam, en het heeft zes weken geduurd voordat PIP Den Haag de camera’s op 13 december uit deed. In die tussentijd is er voor 161 uur aan muziek, talks en performances geprogrammeerd, waren we live vanuit 21 verschillende locaties, werkten we samen met 18 evenementenorganisaties en hebben we 156 artiesten een podium geboden, en dit allemaal tijdens deze corona-crisis!

 

Supporter worden

Door deel te nemen aan het nachtleven ontwikkelen bewoners van Rotterdam een creatieve, tolerante en onderzoekende houding.

Aanmelden