Programmeursoverleg: Alles nacht!

De N8W8 R’dam nodigt je graag uit voor een get-together bij de Bibliotheek Rotterdam op woensdag 8 mei. Deze avond geven wij je een update van onze werkzaamheden, stellen de nachtraadleden zich voor en bespreken we de stand van de Rotterdamse nacht. Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen, ideeën, ambities en knelpunten.

Thys Boer

Wed May 1

 

Concreet zijn we door de gemeente Rotterdam gevraagd een advies uit te brengen over het nut en de noodzaak van een nachtburgemeester in Rotterdam. Hierover horen we graag jouw mening. Daarnaast bespreken we enkele andere kansen voor Rotterdamse nachtmakers. Denk hierbij aan een nachtagenda, het Creative Footprint onderzoek door VibeLab, subsidies voor
nachtprogrammering, de nachtbus, social safety-workshops door SexMatters, een stadscampagne over de Rotterdamse nacht en, natuurlijk; het plan, het idee of het initiatief waarop jij al enige tijd loopt te broeden!

Let wel op, voor deze sessie zijn 60 plekken beschikbaar. Via deze link reserveer je je plek.

We hopen je te mogen ontvangen op 8 mei!
Met vriendelijke groet,
Thys Boer, voorzitter N8W8 R’dam

Programma:
19:00 Inloop
19:15 Opening
19:30 Laten de late uren zich besturen?
20:15 Pauze
20:30 Wie doet wat ‘s nachts, en waar vind je dit?
21:15 Borrel
22:00 Einde

Praktisch:
Programmeursoverleg: Nachtraad, nachtagenda, nachtplan, nachtbus; alles nacht!
Woensdag 8 mei 2024 van 19:00 – 22:00
Bibliotheek Theaterfoyer,
Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam

Supporter worden

Door deel te nemen aan het nachtleven ontwikkelen bewoners van Rotterdam een creatieve, tolerante en onderzoekende houding.

Aanmelden